Loading...
EATON
Surse Neintreruptibile Monofazate si Trifazate | Cabinete Metalice | Power Distribution Units | Solutii pentru Centre de date

Eaton
Linii de produse

UPS-uri, Cabinete, PDU-uri
solutii pentru centre de date
software de monitorizare centre de date
Consult With Us

UPS-uri

Eaton este un furnizor important de echipamente pentru electroalimentare, sisteme de alimentare neintreruptibile.
UPS-urile Eaton ofera o alimentare sigura de inalta calitate, pentru toate echipamentele, de la dulapurile de retea si servere pana la centrele de date pentru intreprinderi si colocare.
Take Proper Strategy

Cabinete Metalice

Solutiile avansate de management al fluxului de aer, impreuna cu gama de rack-uri pentru servere, retele si cablari, ajuta clientii sa indeplineasca cerinte tehnologice si sa optimizeze fluxul de aer din centrul de date.
Grow Business Bigger

PDU-uri

Eaton ofera o gama completa de unitati de distributie a energiei electrice sau PDU-uri (Power Distribution Unit), de la modelele rackmount pentru retele IT distribuite pana la modele avansate pentru monitorizare si control în centre de date.

SHOP ONLINE / B2B

pentru a vedea toate produsele, caracteristicile si preturile lor, accesati magazinul nostru online

EATON
UPS
Monofazate
Trifazate

Eaton Power

Made in USA

Intelligent Power Manager (IPM)

Indiferent daca doriti sa monitorizati un singur UPS, sa va integrati cu platforme de virtualizare consacrate sau sa monitorizati un intreg centru de date, Eaton are o solutie software de gestionare a alimentarii pentru dvs.

Avand istoricul evenimentelor de monitorizare, notificand alertele privind statusul sistemului in timp real si automatizand rezolvarea problemelor, software-ul Eaton ofera instrumentele necesare pentru a va mentine in functie echipamentele critice.

Contact

Adresa:
Strada Jiului 2A, Sectorul 1
Bucuresti

Telefon:
+40 749 150182

Email:
sales@tornado.ro