Stiri si Evenimente

Evenimente

10 Mai 2017, orele 9.30-16.00, Hotel Ramada Plaza, Sala Europa

 

Echipa Tornado va invita sa participati la evenimentul

"Advanced Technologies 2017"

 Hotel Ramada Plaza, Sala Europa 


 

Partenerii nostri externi vor prezenta solutii si echipamente de: Networking (cupru, fibra optica, wireless), Supraveghere video, Datacenter, Storage, Securitate IT, VoIP si pentru prima data solutii de Smart Home.

Pe langa prezentari vom avea instalate echipamente functionale de la majoritatea furnizorilor inclusiv Eaton, Sophos, Tripp Lite, Brand-Rex si Digium pe care Tornado Technology doreste sa le promoveze in mod special in perioada care urmeaza.

Eaton ofera solutii complete de UPS-uri, Rack-uri, PDU-uri precum si gama xConfort care cuprinde echipamente pentru Smart Home.
 
Sophos ofera solutii complete de securitate IT, firewall-uri, end-point, criptare, wireless, sand-boxing, etc.

Digium ofera solutii de telefonie VoIP, centrale telefonice IP, telefoane IP, gateway-uri, placi telefonice, suport Asterisk.

Brand-Rex specialist in cablu si fibra optica a fuzionat cu firma americana Leviton specializata in conectica si acum ofera solutii premium de cablare structurata.

Tripp Lite ofera solutii complete de UPS-uri, Rack-uri, PDU-uri, KVM-uri si Cooling.


 

9:30 10:00 Welcome coffee
10:00 11:00 Tornado Technology
Company Profile
APC 
Avira
Beyond Security
Infortrend
Kemp
Perle Systems
Printronix
Qubs Rack & SFP
Raisecom
Siemon
Sophos - Workshop
Zyxel
11:00 11:30 Brand-Rex & Leviton
11:30 12:00 Coffee break
12:00 12:30 Eaton UPS & Smart Home
12:30 13:00 Digium - Workshop
13:00 13:30 Tripp Lite
13:30 15:00 Lunch & Networking
     

 

Puteti discuta proiectele voastre direct cu reprezentantii furnizorilor nostri (Digium, Eaton, Tripp Lite, Brand Rex) intr-o ambianta deoasebita la "Advanced Technologies 2017" pe 10 Mai.

Va asteptam!
Rezervati data in calendar!

 

Tornado Bank Utilities Government Day

14 noiembrie 2013, orele 10.00-16.00, Hotel Intercontinental, București 1, România

Axat pe cererea tot mai mare de inovații bancare în România, Tornado Bank Utilities Government Day reunește factorii de decizie de la bănci precum CIO, COO si CTO, și furnizorii de tehnologie de top in scopul de a discuta despre cele mai recente tendințe tehnologice, de a socializa și explora noi oportunități de afaceri si de a crea relații din cadrul sectorului.

Stiri

Tornado Technology anunţă începerea parteneriatului de distribuţie cu FireMon.

2 octombrie 2013, Tornado Technology, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piața de IT&C, anunţă azi începerea parteneriatului de distribuţie cu Firemon, furnizor specializat în soluții de managementul securității și al analizei de risc. FireMon oferă organizațiilor un software de securitate care dă vizibilitate profundă și un control strict asupra infrastructurii rețelei. 

Soluțiile integrate FireMon, Security Manager, Policy Planner, Risk Analyzer și BackBox,  permit clienților să analizeze și să identifice riscul eliminând în mod proactiv aceste vulnerabilități, consolidează securitatea în cadrul organizațiilor și reduce costul operațiunilor de securitate. Împreună , acestea creează o soluție foarte eficientă și coerentă pentru gestionarea eficientă a operațiunilor de securitate.

Security Manager combină analiza de risc cu managementul configurațiilor, cu aplicarea și auditul dispozitivelor de rețea cum ar fi: firewalls, routers, switches și load balancers . Acest produs oferă instrumentele necesare evaluarii și prioritizarii vulnerabilitaților de rețea într-un mod proactiv pentru apărarea de amenințări externe și de cele create de un management greșit al politicilor de securitate.

FireMon Security Manager's Policy Planner reduce efortul necesar pentru modificarea setărilor  firewal-urilor asigurând în același timp corectitudinea schimbărilor. Policy Planner, sistem bazat pe web, este deosebit de eficient prin automatizarea procesului de configurare oferind administratorilor instrumente pentru obținerea unor modificări corecte și conforme cu regulile de baza.

 Risk Analyzer introduce un nou mod de a masura riscul . Astfel, în loc de calculul amenințărilor și vulnerabilităților existente, riscul este măsurat considerând atacuri ipotetice sau scenarii de atac.

„Prin îmbogațirea portofoliului cu produsele și serviciile Firemon,  vom oferi partenerilor noștri soluții IT pentru o analiză de risc completă și o buna gestionare a soluțiilor de configurare a firewall-urilor. Tornado Tehnology pune la dispoziția partenerilor săi și un centru de training unde aceștia au posibilitatea de a învăta și practica configurarea produselor FireMon” a precizat George Florea, CEO Tornado Technology.

Despre Firemon

FireMon înseamnă securitatea proactivă prin management eficient pentru Intreprinderi, guverne și furnizori de servicii. Pentru mai multe informații , vizitați: http://www.firemon.com.

Despre Tornado Technology

Cu o tradiție de 17 ani în domeniu, cu o reţea naționala de peste 2000 de reselleri și parteneriate strategice,Tornado Technology, se poziționează ca distribuitor cu valoare adăugată pentru parteneri și, indirect, pentru clienții finali. Soluțiile și produsele promovate de Tornado Technology se adresează tuturor categoriilor de clienţi, de la firme mici şi mijlocii, dar și corporații - companii din domeniul financiar bancar și al administrației publice.
Promovând în permanență conceptul de parteneriat și dezvoltând continuu portofoliul de servicii, Tornado Technology și-a construit o solidă reputație pe piața românescă, fiind recunoscută drept o companie de încredere, dedicată 100% partenerilor săi. Mai multe informaţii despre Tornado Technology gasiti pe www.tornado.ro.

Sophos, una dintre cele mai bune firme de securitate IT din lume, aflată în quadrantul Magic în rapoartele Gartner, oferă o alternativă excelentă  la Forefront TMG la care Microsoft a renunțat. De asemenea, compania pune la dispoziție un ghid de înlocuire simplă și sigură a Forefront TMG cu Sophos.

Sophos, prin suitele software profesionale puse la dispozitie, asigură protecția și controlul tuturor computerelor din rețea, a dispozitivelor mobile și a serverelor. Asigură protecția tuturor punctelor de lucru sau a utilizatorilor conectați prin VPN sau Wi-Fi. Utilizatorii pot opta și pentru criptarea mesajelor, a hard discurilor sau a dispozitivelor mobile.

Agenții software folosiți de Sophos sunt astfel proiectați încât  impactează foarte puțin funcționarea calculatoarelor fără să le încetinească. Agenții Sophos sunt optimizați pentru medii virtuale.

Despre Sophos

Mai mult de 100 de milioane de utilizatori din 150 de țări se bazează pe Sophos ca cea mai bună protecție împotriva amenințărilor complexe și pierderea de date. Sophos se angajeaza sa furnizeze soluții complete de securitate care sunt simplu de implementat și administrat.

Mai multe informaţii despre Sophos gasiti pe www.sophos.com

Despre Tornado Technology

Cu o reţea naționala de peste 2000 de reselleri și parteneriate strategice,Tornado Technology, se poziționează ca distribuitor cu valoare adăugată pentru parteneri și, indirect, pentru clienții finali. Soluțiile și produsele promovate de Tornado Technology se adresează tuturor categoriilor de clienţi, de la firme mici şi mijlocii, dar și corporații - companii din domeniul financiar bancar și al administrației publice.
Promovând în permanență conceptul de parteneriat și dezvoltând continuu portofoliul de servicii, Tornado Technology și-a construit o solidă reputație pe piața românescă, fiind recunoscută drept o companie de încredere, dedicată 100% partenerilor săi. Mai multe informaţii despre Tornado Technology gasiti pe www.tornado.ro.